Winkelmandje

Unieke werkwijze

Beauty Skincare staat voor huidverbetering & huidverjonging. Dat begint meteen bij onze eerste afspraak. Deze eerste afspraak bij Beauty Skincare noemen wij: START YOUR SKINCARE. Waarom? Met deze kennismakingsbehandeling heb je de sleutel naar de perfecte huid in handen. Samen brengen we jouw huid naar een topniveau. Want een gladde stralende huid, dat is het resultaat dat jij jezelf toewenst. Hoe ziet de eerste afspraak er uit? Lees verder en kom meer te weten over onze unieke werkwijze.

START YOUR SKINCARE (jouw eerste afspraak)

 • Stap 1: Huidanalyse met de Observ 520
 • Stap 2: Uitgebreide SKINTAKE
 • Stap 3: Persoonlijk stappenplan
 • Stap 4: Behandeling
Totale duur: 120 minuten
Prijs: €135,-

  Hieronder vind je een uitgebreide uitleg over jouw eerste afspraak

  Stap 1: Huidanalyse

  We beginnen met een persoonlijke huidanalyse van het gelaat. De huidanalyse voeren wij uit met de OBSERV 520, met dit apparaat is het mogelijk om jouw huid onder invloed van verschillende soorten licht te bekijken en vast te leggen. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520 analyseert ook de diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld, zoals verstopte poriën, rimpels, UV-schade, pigmentvlekken, huidtextuur en roodheid.

  Stap 2: Uitgebreide SKINTAKE

  Om jou de juiste producten en de juiste behandelingen te adviseren volgt er een uitgebreide SKINTAKE. Door de vragen die we stellen krijgen we een goed beeld van jouw wensen en waar jouw huid behoefte aan heeft.
  Stap 3: Persoonlijk stappenplan

  Gepersonaliseerd voor jouw huid, maken we op basis van de resultaten een stappenplan. In jouw gepersonaliseerde stappenplan geven we advies over voedingssuppletie, huidverbeterende producten en welke behandelingen nodig zijn voor het realiseren van jouw droomhuid.

  Stap 4: Jouw eerste behandeling

  Om te beoordelen hoe jouw huid op de producten reageert, starten we altijd met de START YOUR SKINCARE. Tijdens deze eerste behandeling leren we jouw huid goed kennen. Het is een uitgebreide behandeling van +/- 60 minuten. De behandeling wordt volledig afgestemd op de behoeften van jouw huidconditie.
  Locatie
  Beauty Skincare
  Alteveerstraat 11
  7906 CA Hoogeveen
  Tel: 06 - 1381 8059
  Openingstijden
  Dinsdag: 9.00 - 17.30
  Woensdag: 9.00 - 17.30
  Donderdag: 9.00 - 17.30
  Vrijdag: 9.00 - 12.00