lasertherapie

De krachtigste behandeling bij verminderen van roodheden en pigmentvlekken!

De krachtigste behandeling bij verminderen van roodheden en pigment-vlekken!

Onze Lumenis Stellar M22 laser is voorzien van een FDA keurmerk en is de beste en meest effectieve laser op de markt bij het behandelen van roodheden en pigmentvlekken.

Heb jij last van:

Wat doet onze laserbehandeling nu precies?

De laser produceert licht met hoge energie. Het licht wordt omgezet in warmte en geabsorbeerd door de rode en bruine verkleuringen in de huid. Dit proces zorgt ervoor dat roodheden en pigmentvlekken afgebroken worden in de huid en door het lichaam opgeruimd worden. Onze M22 laser is selectief en beschadigd het omliggende weefsel in de huid niet.

Hoe gaat een laserbehandeling in zijn werk?

In drie stappen werken we naar jouw vernieuwde huid toe. Geweldig voor alle huidtypes omdat we variëren met verschillende soorten zuren en dieptes.

1

Desinfecteren + ogen beschermen

We desinfecteren jouw huid en je krijgt een bril op om je ogen te beschermen tegen het laserlicht.

2

Laserbehandeling

We brengen een gel aan om makkelijk over de huid te glijden en kiezen de juiste instelling, afgestemd op jouw huidtype en huidaandoening.

De laserbehandeling kan gevoelig zijn. Het voelt alsof er een elastiekje tegen de huid aan schiet. Bij elke flits krijgt de huid een warmteprikkel, deze intense warmte verdwijnt na enkele seconden. Na de volledige behandeling kan er een gloeiend gevoel zijn op de behandelde zone, welke verdwijnt na enkele uren.

3

Koelen + beschermen

We koelen met een koud kompres om hitte uit de huid te halen. Tot slot sluiten we af met minimaal SPF30 om de huid optimaal te beschermen. 

Laserbehandelingen zij zeer krachtig en doeltreffend. Ze bieden snel en langdurig resultaat!

Laser behandelingen zij zeer krachtig en doeltreffend. Ze bieden snel en langdurig resultaat!

Dit zijn de resultaten:

Prijslijst

Intake huidverbetering

Gratis

Pigmentlaser

Pigmentlaser gelaat 1 t/m 3 plekken

€ 95

Pigmentlaser gelaat klein gebied

€ 150

Pigmentlaser hele gelaat

€ 195

Pigmentlaser hals

€ 150

Pigmentlaser hele gelaat + hals

€ 250

Pigmentlaser decolleté

€ 195

Vaatlaser

Vaatlaser gelaat 1 t/m 3 plekken

€ 95

Vaatlaser gelaat klein gebied

€ 150

Vaatlaser hele gelaat

€ 195

Vaatlaser hals

€ 150

Vaatlaser hele gelaat + hals

€ 250

Vaatlaser decolleté

€ 195

Reviews

Paulien heeft ruim de tijd genomen om een behandelplan te maken wat het beste bij mijn huid past. Goede uitleg over de producten.

Hillie

Een professionele huidbehandeling gehad, met duidelijke uitleg, over de producten, en waar het voor dient. Meedenkend en behulpzaam over de producten welke ik kan gebruiken o mijn eczeem te verminderen.

Cora

Altijd prettig, zeer goede adviezen en professioneel. Elke afspraak is weer een feestje voor de huid!

Annemarie

Veelgestelde vragen

Ja, een huid die thuis behandeld wordt met geavanceerde producten, welke unieke afleveringssystemen, biotechnologische complexen en exclusieve formuleringen bevat,  boekt 80% meer resultaat na de behandelingen.

De laserbehandeling kan gevoelig zijn. Het voelt alsof er een elastiekje tegen de huid aan schiet. Bij elke flits krijgt de huid een warmteprikkel, deze intense warmte verdwijnt na enkele seconden. Na de volledige behandeling kan er een gloeiend gevoel zijn op de behandelde zone, welke verdwijnt na enkele uren.

Door de warmte van de laser kan de huid direct na de laserbehandeling warm aanvoelen, er rood uitzien en gezwollen zijn.  Om de zwelling zoveel mogelijk te voorkomen adviseren we om de huid meerdere malen per dag te koelen met koude kompressen. 

Voor optimaal resultaat adviseren we gemiddeld één tot vijf behandelingen.

Om het behaalde resultaat te behouden is het belangrijk om jaarlijks één à twee behandelingen in ons huidinstituut als onderhoud te ondergaan. 

Omdat de huid binnen deze periode nog actief aan het herstellen is moet er minimaal 6 weken tussen elke behandeling zitten.