Jij hebt makkelijk praten, jij hebt
een mooie huid.

Dit is een opmerking welke ik vaak hoor.

Ja, ik ben momenteel heel tevreden met mijn huid maar is bij mij niet vanzelfsprekend!

“Bereik jouw ideale huid door middel van de gouden combinatie van huidverbeterende producten en doeltreffende behandelingen”

Team Beauty Skincare huidinstituut

Paulien

Eigenaresse

Henrique

Huidtherapeut

wendy

PMU, Beauty & Massage

Jij hebt makkelijk praten, jij hebt een mooie huid.

Dit is een opmerking welke ik vaak hoor.

Ja, ik ben momenteel heel tevreden met mijn huid maar is bij mij niet vanzelfsprekend!
Vanaf mijn geboorte kampte ik met eczeem en op mijn twaalfde kreeg ik te maken met een heftige vorm van acne. Door de vele en grote ontstekingen zat er veel spanning op mijn huid wat dagelijkse hoofdpijn veroorzaakte.

Er volgde vele bezoeken aan de schoonheidsspecialiste, met resultaat. De acne verminderde maar helaas was dit van korte duur. Door de snel terugkeerde acne raadpleegde ik de huisarts. Het antwoord wat ik daar kreeg was: “ach je zit in de puberteit, dit hoort er gewoon bij en je groeit er vanzelf overheen”. Het advies was om medicatie te gaan gebruiken en ik volgde dit advies op.

Huidspecialist en expert

De puberteit was voorbij,
maar de acne bleef.

Intussen had ik de opleiding tot allround schoonheidsspecialist gevolgd en voor mijn gevoel alle troeven in handen. Mijn huidprobleem werd alleen maar erger. Er ontstond naast de acne ook eczeem in mijn gezicht, dit kon toch niet waar zijn! Het bracht veel onzekerheid en frustratie met zich mee.

Dit is de reden dat ik huidspecialist ben geworden!

Want een huidprobleem hoort er niet “gewoon bij” en kan je vreselijk onzeker maken. Welke leeftijd je ook hebt.

“Bereik jouw ideale huid door middel van de gouden combinatie van huidverbeterende producten en doeltreffende behandelingen

PAULIEN - BEAUTY SKINCARE

Henrique van der Scheer / Huidtherapeut

Henrique is in 2016 begonnen met de opleiding Huidtherapie aan Hogeschool Utrecht. Tijdens haar afstudeeronderzoek heeft Henrique onderzoek gedaan naar de effectiviteit van de picosecondelaser bij melasma (zwangerschapsmasker) bij vrouwen met huidtype 3 t/m 5. Het gebruik van de picosecondelaser betrof een veelbelovende nieuwe therapie maar miste echter evidence-based onderbouwing.

Begin 2021 studeerde Henrique af.

Werkervaring Henrique

Gedurende haar opleiding en in het werkveld heeft Henrique werkervaring opgedaan bij Huid- en odeemtherapie in Dronten, Dermatologische poli in het Gelre ziekenhuis, Huidkliniek Twente in Almelo en Bergman Clinics. Henrique is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Wendy Seinen / expert in permanente make-up, beauty & massage

Ontspanning, verzorging, wellness, permanente make-up dat is wat ik u bied. Met veel plezier en voldoening werk ik al 14 jaar als schoonheidsspecialiste. Dat heb ik altijd gedaan vanuit mijn salon in Groningen en in 2023 ben ik met de salon verhuisd naar Hoogeveen, waar ik een prachtige ruimte heb bij Beauty Skincare.

Mijn vak is prachtig en blijft me uitdagen

Mijn producten kies ik met veel zorg, behandelingen ontwikkelen zich voortdurend en ik volg cursussen en trainingen. Zo voltooide ik de opleiding voor cosmetische micro-pigmentatie bij Skinquip (dé Nederlandse vakschool op dit gebied) waardoor ik inmiddels gespecialiseerd ben in Permanente make-up; een erg mooi onderdeel van mijn vak. Mijn passie deel ik graag met anderen en daarom geef ik inmiddels ook les aan de vakschool.

Naast Permanente make-up kun je in mijn salon Skin2Impress ook terecht voor Beauty & Massage Behandelingen voor optimale ontspanning en een stralende look, ook het verwijderen of lichter maken van oude permanente make-up behoort tot de mogelijkheden.

Een kort overzicht van de behandelingen vind je hier op de website, en je kunt online een afspraak inplannen. Kijk voor meer uitgebreide informatie over Permanente make-up en de andere behandelingen op: www.skin2impress.nl

Ik hoop je snel te ontmoeten,

Wendy Seinen