Huidveroudering

Fijne lijntjes, rimpels, grove huidtextuur, huidverslapping en huidoneffenheden in je gelaat?

Wat is huidveroudering?

Huidveroudering zijn tekenen op de huid die ontstaan bij het ouder worden. Huidveroudering begint al rond het twintigste jaar en wordt vooral zichtbaar tussen het dertigste en veertigste jaar.

Bij huidveroudering ervaar je problemen zoals:

Wat is de oorzaak van huidveroudering en wat doe je ertegen

Wat is de oorzaak van huidveroudering?

Naarmate je ouder wordt, neemt je celproductie en de snelheid van je celdeling van de huid af. De huidlagen veranderen door afname van collageen en elastine, waardoor de huid zijn stevigheid en elasticiteit verliest. Ook het onderhuids vetweefsel wordt dunner, met als gevolg volumeverlies en minder veerkrachtige huid. Maar 20% wordt veroorzaakt door inwendige factoren zoals erfelijke aanleg en hormonale veranderingen.

De overige 80% wordt veroorzaakt door invloeden van buitenaf.

Denk hierbij aan:

voor:

Kan ik couperose thuis behandelen met producten

Na:

Kan ik couperose thuis behandelen met producten

Hoe behandelen wij huidveroudering?

Als je voor het eerst bij ons komt, starten we altijd een intake + huidscan. Tijdens de intake bekijken we jouw huidconditie aan de hand van de huidscan. Wij vragen o.a. ook naar behandelverleden, levensstijl, voeding en medisch profiel. Op basis daarvan maken we een persoonlijk behandelplan op maat welke bestaat uit de volgende stappen:

Thuisbehandeling met producten:

Allereerst is bewustwording van de factoren welke huidveroudering veroorzaken zoals hierboven genoemd belangrijk.

Gebruik thuis huidverbeteringsproducten die 100% bij jouw huid passen. Dit zijn therapeutische producten met actieve ingrediënten die effectief doordringen tot de diepere huidlagen. Hiermee kun je niet alleen fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping verminderen, maar ook de vorming van huidveroudering vertragen.

Tijdens jouw intake + huidscan gaan we terug naar de basis van jouw huid. We onderzoeken de aard van de aandoening en de oorzaak. We geven jou graag persoonlijk advies en begeleiden jou naar de aller beste versie van jouw huid!

Voedingssupplementen en tips

Voedings-supplementen en tips

Huidveroudering kan ook aangepakt worden door hoogwaardige voedingssupplementen van ‘Sckin Nutrition’ in combinatie met voedingstips. Hierdoor wordt de huidbarrière versterkt en is jouw huid veel toleranter voor slechte invloeden van binnenuit en buitenaf!

Behandeling in ons huidinstituut

Door het toepassen van thuisbehandeling met producten worden bestaande tekenen van huidveroudering verminderd. Wij adviseren welke behandelmethoden ingezet kunnen worden, zoals microneedling en chemische peelings. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig met een interval van 2 tot 6 weken. Indien je huid strakker, egaler en jeugdiger is wordt er afgebouwd naar eens in de 4 tot 8 weken voor een onderhoudsbehandeling. Belangrijk is om factoren die huidveroudering beïnvloeden en versnellen (zoals zonblootstelling) te vermijden. Ons doel is jouw ideale huid bereiken doormiddel van de gouden combinatie van huidverbeterende producten en doeltreffende behandelingen!

Prijslijst

Intake huidverbetering

Gratis

Intake microneedling

Gratis

Microneedling

Microneedling hele gelaat

€ 150

Microneedling hele gelaat + hals

€ 175

Microneedling hele gelaat + hals + decolleté

€ 195

Pigmentlaser

Pigmentlaser gelaat 1 t/m 3 plekken

€ 75

Pigmentlaser gelaat klein gebied

€ 125

Pigmentlaser gelaat middel gebied

€ 150

Pigmentlaser hele gelaat

€ 195

Pigmentlaser gelaat/hals

€ 150

Pigmentlaser hele gelaat + hals

€ 250

Peeling

Easy TCA Classic/Pain Control

€ 195

Easy Phen Very Light

€ 695

ZO 3-Step Stimulation Peel

€ 350

Reviews

Paulien heeft ruim de tijd genomen om een behandelplan te maken wat het beste bij mijn huid past. Goede uitleg over de producten.

Hillie

Een professionele huidbehandeling gehad, met duidelijke uitleg, over de producten, en waar het voor dient. Meedenkend en behulpzaam over de producten welke ik kan gebruiken o mijn eczeem te verminderen.

Cora

Altijd prettig, zeer goede adviezen en professioneel. Elke afspraak is weer een feestje voor de huid!

Annemarie

Veelgestelde vragen

Ja, zeker bij het behandelen van pigmentvlekken is dit een essentiële stap! Een huid die thuis behandeld wordt met therapeutische producten, boekt 80% meer resultaat na de behandelingen.

Jouw geadviseerde thuisbehandeling met producten is een must voor het onderhouden van onze bereikte resultaten, zodat je ook op lange termijn geniet van jouw gezonde, ideale, stralende huid!

Dit is onder andere afhankelijk van de grootte en ernst van de aandoening. Tevens is de hoeveelheid en diepte van het pigment dat behandeld moet worden van belang. Voor het gezicht hebben we gemiddeld één tot vijf behandelingen nodig. Sommige afwijkingen moeten vaker behandeld worden.

Omdat de huid binnen deze periode nog actief aan het herstellen moet er minimaal 6 weken tussen elke behandeling zitten.

Jouw geadviseerde thuisbehandeling met producten is een must voor het onderhouden van onze bereikte resultaten, zodat je ook op lange termijn geniet van jouw gezonde, ideale, stralende huid!