Microneedling

Activeer het natuurlijke herstel- en vernieuwingsproces van je huid.

Activeer het natuurlijke herstel- en vernieuwings-proces van je huid.

Onze microneedling met de Dermapen4 is een effectieve, veilige en populaire behandeling. Het wordt ingezet om het natuurlijke herstel- en vernieuwingsproces in de huid te activeren. Microneedling is echt voor iedereen, alle huidtypes, alle huidskleuren, alle indicaties en alle dagen van het jaar!

Heb jij last van:

Wat doet microneedling nu precies?

De huid in de diepte vernieuwen, zonder oppervlakkige schade aan te richten Hierdoor behalen we maximale resultaten met een minimale downtime.

Dit is microneedling heel eenvoudig uitgelegd in enkele stappen:

1. We maken gecontroleerd microkanaaltjes (wondjes) in de huid.

2. Deze kleine microkanaaltjes zorgen ervoor dat actieve ingrediënten dieper kunnen doordringen in de huid met als gevolg optimale celvernieuwing tot in de dieper gelegen huidlagen.​

3. Het natuurlijke herstel- en vernieuwingsproces van de huid wordt geactiveerd zonder dat er littekenweefsel aangemaakt wordt.​

4. De microkanaaltjes die door de Dermapen4 worden gegenereerd stimuleren de aanmaak van collageen en elastine terwijl je huid geneest.​

Hoe gaat een microneedling behandeling in zijn werk?

In drie stappen werken we naar jouw vernieuwde huid toe. Geweldig voor alle huidtypes omdat we met zeer geconcentreerde serums werken.

1

Reiniging + desinfecteren

Een goed voorbereide huid is een must! Daarom reinigen en desinfecteren wij jouw huid met de beste producten voordat we de procedure starten.

2

Microneedling + peeling

Wij werken uiterst hygiënisch en plaatsen een steriel verpakte sleeve en naaldcartridge op de Dermapen4.

Door middel van hele kleine en steriele naaldjes die vibrerend op de huid komen, ontstaan er microkanaaltjes in de huid. Dit zijn er 1920 per seconde! Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor er nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. Na de microneedling procedure brengen we een professionele peeling aan. Deze is uitsluitend ontworpen om Micro Needling behandelingen te verbeteren.

3

Herstellen + beschermen

De peeling wordt geneutraliseerd en de huid wordt hersteld door een innovatief masker. Tot slot sluiten we af met minimaal SPF30 om de huid optimaal te beschermen. 

Microneedling is zeer effectief en zorgt daardoor voor een zichtbaar resultaat!

Dit zijn de resultaten:

Prijslijst

Intake microneedling

Gratis

Microneedling hele gelaat

€ 150

Microneedling hele gelaat + hals

€ 175

Microneedling hele gelaat + hals + decolleté

€ 195

Add on microneedling handen

€ 15

Add on microneedling littekens (ander lichaamsdeel)

v.a. € 15

Reviews

Paulien heeft ruim de tijd genomen om een behandelplan te maken wat het beste bij mijn huid past. Goede uitleg over de producten.

Hillie

Een professionele huidbehandeling gehad, met duidelijke uitleg, over de producten, en waar het voor dient. Meedenkend en behulpzaam over de producten welke ik kan gebruiken o mijn eczeem te verminderen.

Cora

Altijd prettig, zeer goede adviezen en professioneel. Elke afspraak is weer een feestje voor de huid!

Annemarie

Veelgestelde vragen

Ja, een huid die thuis behandeld wordt met geavanceerde producten, welke unieke afleveringssystemen, biotechnologische complexen en exclusieve formuleringen bevat,  boekt 80% meer resultaat na de behandelingen.

Het gevoel die je tijdens de behandeling ervaart kan je vergelijken met een zeurende pijnprikkel. Niet geheel ontspannend, maar zeker verdraagzaam. De prachtige resultaten maken deze kuur af! Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen.

De behandelde huid ziet er na de behandeling egaal rood uit en voelt warm/ prikkelend aan. De roodheid trekt binnen enkele uren tot 24 uur weg. Gebieden die intensiever zijn behandeld, kunnen wat langer rood blijven.

We adviseren een kuur van 3 tot 6 behandeling voor optimale resultaten. Afhankelijk van indicatie kan dit aangepast worden.

Omdat de huid binnen deze periode nog actief aan het herstellen is en collageen produceert, moet er minimaal 4 weken tussen elke behandeling zitten.