SEMI PERMANENTE MAKE-UP

Wakker worden op je mooist met een frisse, natuurlijke ogende look.

Semi Permanente make-up (SPMU) kan voor iedereen een oplossing zijn of het nou is omdat we een druk leven leiden en het juist belangrijk is om er verzorgd en goed uit te zien, of omdat je voor gemak kiest. We gunnen onszelf voor het aanbrengen van make-up vaak maar weinig tijd. Zou het niet ideaal zijn om op te staan met een stralend gezicht? Dit stralende gezicht kan ik je bieden met permanente make-up: wakker worden op je mooist met een frisse natuurlijke ogende look.

* LET OP! Je wordt doorgelinkt naar de online boekingstool van Skin2Impress.

Heb jij last van:

Wat is SPMU?

Er wordt nog vaak gedacht dat permanente make-up hetzelfde is als tatoeëren, echter een tatoeage wordt veel dieper in de huid geplaatst dan PMU. Doordat we minder diep werken in de huid vervaagt permanente make-up na verloop van tijd (over het algemeen na 1 à 2 jaar) door o.a. ultraviolet licht en het natuurlijk vernieuwen van de huid. We spreken dan ook wel van semi permanente make-up. Aangeraden wordt om PMU na 1 of 2 jaar te laten bijwerken om een optimaal resultaat te behouden.

Voorafgaand aan een behandeling vindt er altijd een intakegesprek plaats, tijdens deze afspraak wordt alles uitgelegd over de behandeling, risico’s en de nazorg die je nauwkeurig moet volgen om een goed resultaat te garanderen. We bespreken eventuele contra-indicaties en nemen een gezondheidsverklaring/toestemmingsformulier door.

Hoe gaat een SPMU behandeling in zijn werk?

Om het beste resultaat te bereiken bestaat een PMU-behandeling bij Skin2Impress altijd uit 2 sessies, welke plaatsvinden met een tussenpose van 6 a 10 weken. Tijdens de eerste behandeling wordt de kleur en de vorm bepaald, pas als u volledig tevreden bent beginnen we met pigmenteren. Een eerste behandeling duurt gemiddeld 2,5 à 3 uur. Het pigmenteren wordt door de meesten niet als een zeer pijnlijk ervaren, maar kan door middel van verdovende crème (EMLA) verdoofd worden, deze dien je zelf mee te nemen en kun je op recept via de huisarts krijgen.

Na de behandeling is de pigmentatie altijd donkerder dan het uiteindelijke resultaat, hier hoef je dus niet van te schrikken, de kleur zal nog met ruim 40% afnemen. Daarnaast ontvang je de duidelijke uitleg over hoe je de pigmentatie thuis dient te verzorgen, hiervoor ontvang je een verzorgingsproduct (alleen bij wenkbrauwen en lippen) welke bij de prijs zit inbegrepen. Het is uiterst belangrijk om dit advies goed op te volgen, alleen dan zal de pigmentatie goed zichtbaar blijven.

Tijdens de tweede sessie zullen we de puntjes op de i zetten, ik zal de accenten en de kleur bijwerken waar dat nodig is, zodat het gewenste resultaat bereikt wordt.

* LET OP! Je wordt doorgelinkt naar de online boekingstool van Skin2Impress.

Kies voor kwaliteit!

Skin2Impress is aangesloten bij VeiligePMU Nederland.

VeiligePMU Nederland is het Nederlandse kwaliteitsregister
waar u als consument een echte vakspecialist kunt vinden, in de buurt, die een
gedegen opleiding heeft gevolgd, jaarlijks bijschoolt en bewust kiest voor
veilige pigmenten en machine.

Ik heb heel bewust gekozen voor het werken met Swiss Color, een absoluut toonaangevend merk in de wereld van permanente make-up als het gaat om pigmenten en pmu-apparaten. Deze pigmenten voldoen aan de hoogste en laatste eisen op Europees niveau en zijn ECHA en REACH 2022 compatible. Skin2Impress is GGD goedgekeurd, en werkt dus volgens de richtlijnen en hygiëne eisen. Ik heb een volledig erkende opleiding (geen 2-daagse cursus) allround permanente make-up specialist, afgerond bij SkinQuip de vakschool voor Cosmetische en Medische micro-pigmentatie. 

SPMU Wenkbrauwen:

Door de nieuwste technieken voor permanente make-up is het tegenwoordig mogelijk om prachtige, natuurlijk ogende wenkbrauwen te creëren. PMU kan de vorm van de eigen wenkbrauwen corrigeren en ‘voller’ doen lijken; dit kan gewoon in jouw natuurlijke haarkleur. Op ieder moment van de dag een verzorgd uiterlijk!

SPMU Eyeliner:

Een smalle of een wat vollere eyeliner, een strakke of meer poederige kohllijn, of liever een infralash: deze techniek geeft een subtiele pigmentatie tussen de wimperhaartjes, dit zorgt voor een optisch vollere oogopslag en kan zowel boven als onder gezet worden. Met permanente make-up eyeliners zijn er tal van mogelijkheden en heb je altijd stralende ogen!

SPMU Full Lips:

Voor een mooie lipcontour en vollere lipkleur. PMU voor de lippen kan in een sprekende kleur maar ook in een natuurlijke teint zo dicht mogelijk bij jouw eigen lipkleur.

Ombre Lips hierbij wordt een lipliner uitgeschaduwd naar binnen toe.

Full Lips hierbij worden de lippen volledig ingevuld.

Touch up SPMU:

Door UV-straling en het natuurlijk vernieuwen van de huid worden pigmenten geleidelijk lichter, daarom adviseer ik altijd een touch-up na 1 à 2 jaar. Bij deze opfrisbehandeling kijken we hoe de kleur zich heeft ontwikkeld en geef je jouw permanente make-up net weer dat beetje extra!

Permanente make-up verwijderen of lichter maken met Swiss Color X-Removal:

Ben je niet meer tevreden met jouw permanente make-up? Heb jij bijvoorbeeld permanente make-up die verkleurd is, te donker of de verkeerde vorm heeft? Ook hier heeft Swiss Color een oplossing voor. We kunnen dit op een veilige manier verwijderen, lichter maken of corrigeren met Swiss Color X Removal. Afhankelijk van de oude PMU kan het aantal behandelingen variëren, gemiddeld zijn er ongeveer 1 tot 3 behandelingen nodig.

Voor & Na foto's

Voor meer voor & na fotos bekijk onze instagram @skin2impress

Prijslijst

SPMU Wenkbrauwen
Prijs incl. 1 nabehandeling en aftercare

€ 395

SPMU Infralash boven

Prijs incl. 1 nabehandeling

€ 250

SPMU Infralash onder- en boven

Prijs incl. 1 nabehandeling

€ 280

SPMU Eyeliner boven

Prijs incl. 1 nabehandeling

€ 295

SPMU Eyeliner onder

Prijs incl. 1 nabehandeling

€ 190

SPMU Eyeliner onder- en boven

Prijs incl. 1 nabehandeling

€ 380

SPMU Ombre Lips
Prijs incl. 1 nabehandeling en aftercare

€ 430

SPMU Full Lips
Prijs incl. 1 nabehandeling en aftercare

€ 460

Touch up Permanente make-up vanaf

€ 100

SPMU verwijderen of lichter maken met Swiss Color X-Removal

Prijs per behandeling, incl. aftercare

€ 100 - € 130

* LET OP! Je wordt doorgelinkt naar de online boekingstool van Skin2Impress.

Veelgestelde vragen

De meeste mensen ervaren het zetten van SPMU als een prikkelend, schurend gevoel.Veel klanten geven aan dat de pijn meeviel en dat ze het erger hadden verwacht. Uiteraard is voor iedereen pijnbeleving anders, mocht het toch een beetje pijnlijker zijn dan u had verwacht dan kunt u verdovende crème (EMLA) meenemen. U kunt hier bij uw huisarts een recept voor krijgen
Voordat we beginnen met de behandeling wordt alles exact uitgemeten en voorgetekend, pas als u tevreden bent met de vorm gaan we beginnen met pigmenteren.

Gemiddeld duurt dit 7 tot 14 dagen, u moet tijdens deze periode de wenkbrauwen zo droog mogelijk houden.

De behandelde huid ziet er na de behandeling egaal rood uit en voelt warm/ prikkelend aan. De roodheid trekt binnen enkele uren tot 24 uur weg. Gebieden die intensiever zijn behandeld, kunnen wat langer rood blijven.

* LET OP! Je wordt doorgelinkt naar de online boekingstool van Skin2Impress.