Peelings

Optimale vernieuwing- en algehele structuurverbetering van je huid.

Optimale vernieuwing- en algehele structuur-verbetering van je huid.

Onze peelings geven op korte termijn langdurige resultaten. Het biedt oppervlakkige vernieuwing en activeert stimulatie in de diepere huidlagen. Een peeling is een ideale behandeling voor iedereen, ongeacht huidtype, huidskleur en indicatie!

Heb jij last van:

Wat doen chemische peelings nu precies?

Velen schrikken bij het horen van de term “chemische” peelings.

Chemische peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit zuren en een “chemische” reactie veroorzaken op de huid, het verweken en afschilferen van de huid. Er zijn verschillende soorten zuren (zoals b.v. amandelzuur, melkzuur, salicylzuur, glycolzuur,…). Elk zuur heeft unieke eigenschappen. Zo is er voor elke huid een unieke, aangepaste peeling!

Dit is een chemische peeling heel eenvoudig uitgelegd in enkele stappen:

1. We verweken de bovenste laag dode huidcellen.

2. Doormiddel van schilfering en vervelling worden oppervlakkig oude en slecht functionerende dode huidcellen verwijderd.

3. De aanmaak van nieuwe en gezonde huidcellen worden in de diepere huidlagen gestimuleerd.

4. Er ontstaat optimale vernieuwing en structuurverbetering van de algehele huid.

Hoe gaat een peeling behandeling in zijn werk?

In drie stappen werken we naar jouw vernieuwde huid toe. Geweldig voor alle huidtypes omdat we variëren met verschillende soorten zuren en dieptes.

1

Reiniging + desinfecteren

Een goed voorbereide huid is een must! Daarom reinigen en desinfecteren wij jouw huid met de beste producten voordat we de peeling starten.

2

Peeling + stimulatie

De peelingvloeistof wordt gelijkmatig verdeeld over het gelaat. Er worden meerdere lagen aangebracht om de juiste huiddiepte te bereiken. Je huid kan warm en prikkelend aanvoelen.

De peeling heeft een stimulerende werking op levende huidcellen in de diepere huidlagen (collageen, elastine en hyaluron). Hierdoor activeer je huidverjonging met een langdurig resultaat. Dit is pas merkbaar na 8 tot 12 weken.

3

Herstellen + beschermen

De peeling wordt geneutraliseerd en de huid wordt hersteld door een innovatief masker. Tot slot sluiten we af met minimaal SPF30 om de huid optimaal te beschermen.

Peelings zijn één van de beste behandelingen voor jouw huid, mits ze veilig, efficient en opbouwend worden toegepast!

Dit zijn de resultaten:

Prijslijst

Intake huidverbetering

Gratis

ZO Stimulator Peel

€ 125

ZO 3-Step Peel

€ 350

Easy TCA Pain Control

€ 199

Pixel Peel (combinatie Microneedling + TCA)

€ 295

Easy Phen Very Light

€ 699

Reviews

Paulien heeft ruim de tijd genomen om een behandelplan te maken wat het beste bij mijn huid past. Goede uitleg over de producten.

Hillie

Een professionele huidbehandeling gehad, met duidelijke uitleg, over de producten, en waar het voor dient. Meedenkend en behulpzaam over de producten welke ik kan gebruiken o mijn eczeem te verminderen.

Cora

Altijd prettig, zeer goede adviezen en professioneel. Elke afspraak is weer een feestje voor de huid!

Annemarie

Veelgestelde vragen

Ja, een huid die thuis behandeld wordt met geavanceerde producten, welke unieke afleveringssystemen, biotechnologische complexen en exclusieve formuleringen bevat,  boekt 80% meer resultaat na de behandelingen.

Nee, de behandeling hoort niet pijnlijk te zijn. Tijdens het aanbrengen en inwerken van de peeling kan er tintelend, branderig en warm gevoel worden ervaren.

Direct na de behandeling kan de huid warm en rood zijn en strakker aanvoelen. Bij oppervlakkige peelings is dit meestal de volgende dag verdwenen en kan er na één tot drie dagen lichte schilfering ontstaan. Bij diepe peelings voelt de huid de eerste dagen strak aan en gaat vanaf dag drie volledig vervellen. Na ongeveer een week is de huid volledig hersteld.

Voor optimaal resultaat adviseren we een behandelpakket van minimaal:

  • vier tot zes behandelingen bij oppervlakkige peelings
  • één tot vier behandelingen bij diepe peelings
 
Om het behaalde resultaat te behouden is het belangrijk om de huid te onderhouden doormiddel van de geadviseerde thuisbehandeling met  producten in combinatie met behandelingen in ons huidinstituut.

Afhankelijk van de diepte van de peeling elke twee tot vier weken.