Makeover Madness

Ontdek jouw perfecte kleuren en verbeter je uiterlijk en zelfvertrouwen met onze kleurenanalyse, make-up en stijladvies.

Je bent een ambitieuze vrouw met een drukke carrière en grote plannen, zowel professioneel als persoonlijk.

Ondanks je succesvolle carrière is jouw kledingstijl niet passend bij je functie. Je draagt altijd dezelfde kleding maar vindt het saai.

Tijdens het shoppen wordt je vaak overweldigd door de vele opties voor zowel kleuren als kledingstijl. Je vindt het moeilijk om goede outfits samen te stellen wat je onzeker maakt.

Je hebt zelf geprobeerd meer over kleuren en styling te leren, maar zonder succes, en je mist de expertise en begeleiding om er dagelijks op je best uit te zien.

“Door alle mooie styling video's op social media zie je door de bomen het bos niet meer. Je wordt er onzeker van omdat je niet weet wat je moet kiezen en wat bij jou staat.”

BEAUTY SKINCARE

Je zoekt een efficiënte oplossing om snel outfits samen te stellen en de juiste make-up te gebruiken.

Wil je advies en tools die je zelfvertrouwen vergroten? Ben je bereid te investeren in diensten en producten die je daarbij helpen? 

Ontdek hoe je meer positief kunt opvallen.

Merk je dat:

Als dat het geval is, zit je op de juiste plek.

Ben jij klaar voor verandering en wil jij:

Dat is wat we doen tijdens Makeover Madness!

Wat houd Makeover Madness in:

Onze kleurenanalyse is een 1:1 stijlconsult waarbij we jouw unieke kleurprofiel ontdekken en een eenvoudige methode aanleren om jouw persoonlijke stijl en make-up te creëren.

In dit stijlconsult gaan we samen aan de slag om jouw perfecte kleurenpalet vast te stellen. Dit omvat een diepgaande analyse van jouw huidskleur, haarkleur en oogkleur om te bepalen welke kleuren het beste in jou naar boven halen. We adviseren je over kleding en make-up die jouw natuurlijke schoonheid naar voren brengen.

Tijdens dit stijlconsult wordt je begeleid door onze ervaren kleurenconsulent en visagist Riejanka.

Dit is wat je kunt verwachten:

Persoonlijke kleuranalyse

We starten met een uitgebreide analyse om jouw ideale kleuren te identificeren. Dit zorgt ervoor dat je precies weet welke kleuren jou het beste staan.

Make-up advies

We bieden advies over make-up kleuren en producten die perfect bij jouw huidskleur en oogkleur passen. Je leert welke tinten en texturen het beste bij jou passen.

Kledingadvies

Op basis van de kleuranalyse geven we je praktische tips en tools voor het samenstellen van outfits die jouw natuurlijke schoonheid benadrukken.

Efficiëntie en gemak

Onze aanpak is ontworpen om efficiënt en gemakkelijk te zijn, zodat je direct resultaat ziet en tijd bespaart bij het kiezen van je kleding en make-up.

Inspiratie

We voorzien je van inspiratie, zodat je altijd zelfverzekerd en stijlvol voor de dag komt.

Dit is hoe we samen aan de slag gaan en wat Makeover Madness inhoud:

Makeover Madness is in te boeken op donderdagmiddag of vrijdagochtend

De waarde van deze make over is: €444,-

Jouw investering voor Makeover Madness is alleen in de maand juli:

€297,-

daarna gaat de prijs omhoog naar €347,-

Makeover Madness is voor jou als jij:

Makeover Madness is niet voor jou als jij:

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Je hebt nu 2 keuzes: