ZO Skin Health

De filosofie van Dr. Zein Obagi is uniek. Dermatologen behandelen veelal vanuit een aandoening of probleem in de huid. Dr. Zein Obagi’s standpunt is ‘een gezonde huid voor iedereen’. Wanneer een gezonde huid gecreëerd kan worden zijn er vanzelfsprekend geen ziektebeelden aanwezig. Een gezonde huid straalt, is zacht, volumineus, egaal, stevig en tolerant.

Om deze gezonde huid te kunnen bereiken heeft Dr. Zein Obagi diverse transformatiesystemen ontwikkeld. Deze systemen zijn in te zetten na een consult en advies van een ZO Specialist. De producten worden tweemaal daags thuis gebruikt. Na een transformatiefase van gemiddeld een huidcyclus (gemiddeld 6 tot 8 weken) wordt de gezonde en nieuwe huid al zichtbaar. Een goede begeleiding van een ZO specialist is tijdens dit transformatieproces essentieel. ZO Specialisten zijn opgeleid om u tijdens deze periode te voorzien van de juiste adviezen en passende behandelingen die van toegevoegde waarde zijn voor het resultaat.

Meer informatie over de producten is terug te vinden op de website van ZO Skin Health.

ZO SKIN HEALTH FILOSOFIE

Dr. Zein Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten.

GEZONDE HUID VS. BESCHADIGDE HUID

Er zijn enkele factoren die een rol spelen bij uw huidgezondheid. U kunt hierbij denken aan factoren zoals leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (Uv-straling, vervuiling), stress, hormonen en uw slaappatroon.

Het goede nieuws is dat er met een gebalanceerde levensstijl en een effectief huidverzorgingsproduct een gezonde huid opgebouwd kan worden.

ZO SKIN HEALTH 5-STAPPEN PROGRAMMA

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Het ‘ZO Saturation Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen. Op deze manier wordt het herstellen van de huid versneld en wordt de huid zelf ook verbeterd. Dr. Zein Obagi raadt een 5-stappen programma aan (reinigen, activeren, stimuleren, kalmeren & voeden en beschermen), waarin producten worden gebruikt die echt uniek zijn.       


www.beautyskincare.nl

Privacy en cookieverklaring