Huidverbetering - Cenzaa

De producten van Cenzaa geven ons de mogelijkheid een totaalpakket te bieden. Er zijn producten voor lichaam en gezicht, voor massage, reinigen, verbeteren en verzorgen. Er zijn zelfs geuren voor uw huis. Aan de kwaliteit stellen we natuurlijk hoge eisen en bij huidverzorgingsproducten kijken we dan naar de hoeveelheid werkzame stoffen. Producten van Cenzaa bevatten 14 procent werkzame stoffen, terwijl drogisterij-producten slechts 3 procent werkzame stoffen bevatten. Die hoge kwaliteit wordt vervolgens gewaarborgd door de zuurstofvrije verpakkingen van Cenzaa. Werkzame stoffen kunnen hierdoor niet ontsnappen en bacteriën kunnen het product niet bereiken.

Advanced Skincare

Op het gebied van de professionele huidverbetering behoort Cenzaa tot een van de succesvolste cosmeticamerken. De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. Met de ontwikkeling van de PCN2® formulering zorgen alle geavanceerde producten van Cenzaa voor Inside & Outside huidverbetering.

Cenzaa ontwikkeld continue innovatieve producten die voldoen aan de hoogste eisen en verdraagzaamheid. Het resultaat is een luxe resultaatgerichte huidverbetering, waarmee Cenzaa u ook laat genieten van ultieme Wellness voor lichaam en geest.

Profusion

De vraag naar intensieve behandelingen en producten groeit enorm, immers iedereen wil graag een stralende en gezonde huid. De Profusion producten zijn de `huidspecialist` voor uitdagende huidwensen en –problemen.

Structurele huidverbetering genereren en deze verbeteringen behouden? De Cenzaa Profusion serie is een luxe gezichtsproductlijn met de laatste laboratorium technologieën voor revolutionaire cosmedische huidverbetering. De superieure producten van de Profusion serie zijn een perfecte aanvulling op de dagelijkse verzorging of te gebruiken tijdens een Cenzaa Skinkuur door de Skin Therapist of Cosmedical Therapist.

Body & Soul

Traditionele wellnessrituelen uit oude culturen zijn door Cenzaa Body & Soul vertaald naar hedendaagse producten. In deze serie ontdekt u excellente lichaamsproducten welke uw huid verzorgen en uw lichaam en geest prikkelen, verkwikken en meenemen naar andere werelden.

De luxe texturen en bijzondere ingrediënten van de Cenzaa Body & Soul producten trakteren uw handen, voeten en lichaam op een ware wellness-sensatie. Na gebruik van deze producten zijn uw zintuigen optimaal geprikkeld. Optimale verzorging en een ultieme sensatie ervaart u met Cenzaa Body & Soul Producten.

Lifestyle

Laat u meevoeren op een welbehagen geurreis in uw eigen huis. Creëer een ontspannen en serene sfeer in uw woonkamer, slaapkamer of badkamer met de natuurlijke producten van Cenzaa. De Cenzaa Lifestyle serie biedt u bijzondere elementen welke bijdragen aan een ‘feel good’ gevoel!

Kwaliteit, sfeer en de bijzondere beleving van Cenzaa Lifestyle zorgen voor een ultiem comfortabele beleving in uw eigen huis. Aangename geuren en stylische elementen verrijken de kamers en maken van dagelijkse bezigheden een exceptionele belevenis. 

Seasons

Bij Cenzaa staan we nooit stil en zijn we continu op zoek naar de nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties. Seizoenen, wensen en behoeften blijven immers steeds wisselen. Daarom verrast Cenzaa u elk half jaar met een unieke limited edition collectie.

De Cenzaa Seasons bestaan uit een bijzondere seizoensbehandeling met luxe en onweerstaanbare producten. Deze pure wellness traktatie in combinatie met hoogwaardige producten zorgen iedere keer weer voor een geheel nieuwe Cenzaa beleving!


www.beautyskincare.nl

Privacy en cookieverklaring